duminică, 31 mai 2009

Popa sau Batman?

Pentru ca suntem la capitolul reclame, si se pare ca astazi posturile mele se invart in jurul reclamelor, am dat intamplator peste o reclama despre care prietenul meu mi-a povestit de acum cateva saptamani de ea. Imi spunea textul din ea si cum ca toata lumea stie de ea, si ca a fost interzisa sa fie difuzata la televizor.
Ei, iata ca intamplator am dat peste si ea, si am sa v-o arat si voua, ca sa nu mai fie nimeni care sa spuna ca nu a auzit de reclama cu Batman si popa.



cea mai tare reclama interzisa de c.n.a
Vezi mai multe video Haioase »

Reclama super tare - Dorna

Din toate reclamele care se dau la televizor si care la un moment dat te fac sa uiti la ce te uitai pe acel post, reclamele la apa minerala Dorna mi se par cele mai tari. Cand te gandesti la apa minerala in nici un caz nu te gandesti ca se poate face o astfel de reclama care sa te faca pe tine, ca si consumator sa te duci sa cumperi apa minerala Dorna.
Anyway, eu am gasit trei reclame la Dorna care mie personal mi se pare foarte tari.



Reclama Dorna Pajistea
Vezi mai multe video din Reclame »



Reclama Dorna Aeroportul
Vezi mai multe video din Reclame »



RECLAMA DORNA 2009
Vezi mai multe video din Reclame »

Gimnastica - eleganta si durere

Gimnastica este un sport care denota multa gratie si eleganta. Nu am stiut pana acuma si cat de dureros poate sa fie acest sport. M-am uitat la un clip si sincer ma durea pe mine ceea ce vedeam ca patesc gimnastele acolo.
Gimnastica nu este doar un sport elegant ci este un sport plin de durere si pericole in care poti sa ramai chiar cu urmari grave.
Vizionare placuta, dar sa stiti ca este cam dur.



Funny Moments - Gymnastics
Vezi mai multe video Haioase »

vineri, 29 mai 2009

Happy Tree Friends

Cele mai violente desene dupa parerea mea sunt: Happy Tree Friends.
Nu imi vine sa cred cata violenta exista in doar cateva minute de desene. Zboara sangele in desenele astea de numa, maini rupte, ochi smulsi .... oricum trebuie sa ai un stomac tare ca sa te poti uita la Happy Tree Friends. Eu va pun un set de episoade, cica de Craciun. Vizionare placuta!

O emisiune tare

Am gasit intamplator o emisiune super tare pe net. Episodul la care m-am uitat eu se intitula:
O lume nebuna.
Sincer, nu am mai auzit de persoana care face aceasta emisiune, dar va spun ca e interesanta.
Ia vedeti:

O lume fara Romania

Am primit astazi un link in care mi se arata cum ar fi lumea fara Romania. Ca orice roman sceptic si satul de atata nedreptate si coruptie am crezut ca voi vedea doar lucruri care ar favoriza lipsa Romaniei de pe harta Pamantului. Dar surpriza, nu a fost asa, si chiar am ramas foarte placut surprinsa sa vad un mini documentar in engleza care arata ca de fapt toate marile inventii au fost ale romanilor. Va rog sa va uitati si voi si credeti-ma pe cuvant cand va spun ca pentru un mic moment va veti simti foarte mandri ca sunteti romani.

joi, 28 mai 2009

Funny Animals

Nu stiu ce mi-a venit, dar am cautat pe YouTube clipuri funny cu animale. Am gasit si am ras de nu am mai putut. Uitati-va si voi la acest clip funny cu animale. Veti rade si voi. :))

Avatare - destinatii de vis

M-am gandit, avand in vedere ca vara este deja aici si ca imediat incep vacantele si concediile sa va arat cateva destinatii de vis prin intermediul avatarelor.

Varanasi, India
Varanasi, India
Sudan
Sudan
Croatia
Croatia

Maui, Hawaii
Maui, Hawaii

Muntenegru
Muntenegru

Praga
Praga

Sper ca v-au placut aceste avatare deosebite si ca va face sa va ganditi la alte destinatii de vis si mai deosebite si va urez sa ajungeti acolo unde vreti si sa va simtiti deosebit.

sâmbătă, 23 mai 2009

Castigator Eurovision sau plagiat?

Cred ca toata lumea stie cine a castigat Eurovision editia 2009. Dar nu toata lumea stie de faptul ca castigatorul Norvegiei este acuzat de plagiat, si anume ca melodia lui nu este originala. Asemanarea intre melodia castigatoare de la Eurovision si melodia despre care se spune ca este originalul este izbitoare.
Ascultati si voi:
Aceasta este melodia castigatoare a edtiei 2009 a Eurovision:



Si aceasta este melodia care e considerata a fi originalul:

sâmbătă, 16 mai 2009

Vitas - un adevarat fenomen

Nu de curand am auzit de un canteret fenomenal si anume, Vitas.
Numele real al lui Vitas este Vitalii Vladasovici Graciov, fiind născut pe 19 februarie 1981 în Letonia. Este cântăreţ pop, compozitor, actor şi designer vestimentar de origine rusa. Pseudonimul Vitas (în rusă Витас) este o prescurtare a numelui său. O mare parte din piesele sale fac parte din curentul pop, fiind influenţate de cea techno şi ocazional de opera clasică.
Cu toate ca este un adevarat fenomen in ale muzicii, Vitas nu este lipsit de controverse.
Sunetele din înregistrările lui indică un registru vocal neobişnuit de înalt, iar spectacolele sale sunt considerate a fi susţinute de înregistrări alterate şi de reprezentaţii live cu lip sync. Aceste speculaţii au atras atenţia mass-mediei ruse, iar Vitas şi producătorul acestuia au negat aceste afirmaţii. Fanii acestuia afirmă că Vitas cântă live, iar faptul că îndepărtează câteodată microfonul de la gură susţine acest lucru. Cei care stăteau în rândurile din faţă, precum şi cei din spate, susţin că se putea auzi clar vocea sa neamplificată.
Dupa aceasta mica prezentare a lui Vitas, va las sa ascultati una din melodiile sale, care credeti-ma va va uimi:

duminică, 10 mai 2009

Foloseste-ti creierul

creierAcum cateva minute am devenit si eu una din sustinatorii campaniei "Foloseste-ti creierul".
Scopul acestei campanii este acela de a trage un semn de alarma pentru toti cei care au in cap un creier si nu il folosesc doar pe post de a nu le ploua in gat. Mesajul este simplu: stai si reflecta o secunda inainte de a face ceva, sau numara in gand pana la 10 daca te certi cu cineva si va spun eu, face minuni si in plus va poate salva de la multe probleme.
Trebuie sa mentionez ca aceasta campanie este initiata de un prieten de al meu, Cipy, si sincer sper sa aiba succes.
Pentru mai multe detalii intrati Aici.
Contribuiti si voi in a face acest mesaj sa ajunga la cat mai multi oameni.
Nu uitati: Foloseste-ti creierul!

Tunning Show Arad - Masini tunate

Astazi am fost la un tunning show aici in Arad. Sincera sa fiu la cata reclama i s-a facut ma asteptam sa vad mai multe masini tunate, dar se poate si sa fi ajuns eu mai tarziu. Anyway, am sa va arat si voua cateva din masinile care mi s-au parut mie mai interesante. A... si era sa uit a fost si un concurs de drift. Tin sa va spun ca era un miros de cauciucuri arse si sa nu mai spun de zgomotul facut de masini ... In fine, a fost frumos si a meritat "mica excursie" pana acolo.

masinisuperbeporschebmwmasini tunatetuning showdriftsuper taredacia
audimasini sportaradshow arad

vineri, 8 mai 2009

Experimente ciudate

Vreti sa vedeti ceva ciudat? Uitati-va la aceste experimente ciudate legate de apa care le puteti face si voi acasa:



Stiati ca ....

M-am gandit ca astazi sa fac un post intitulat: Stiati ca ....
Si iata acum si curiozitatile:

Stiati ca moliile fug daca in dulap, pe rafturi sau atarnate printre haine se pun cateva pachecuriozitatetele de frunze uscate de menta? Hainele vor capata si un miros discret de prospetime. Efectul creste daca se pun si cateva pachetele cu coji de portocale.

Stiati ca un pahar cu apa fierbinte ingheata mai repede in frigider decat unul cu apa rece?

Stiati ca aerul din interiorul casei este de obicei de 2 pana la 5 ori mai poluat decat cel din exterior (si poate ajunge pana la 10 ori), conform Agentiei pentru Protectia Mediului Inconjurator din Statele Unite?

Stiati ca un melc poate dormi vreme de 3 ani?

Stiati ca Thomas Edison, inventatorul becului, se temea de intuneric?

Stiati ca jocul de carti a fost inventat de chinezi in 1120?

Stiati ca numele de Google este o greseala de ortografie? Initial trebuia sa se numeasca Googol, un termen din matematica, care reprezinta un numar mare, egal cu 10100, adica 1 urmat de 100 de zerouri. Termenul a fost inventat de Milton Sirotta, nepotul de 9 ani al matematicianului american Edward Kasner.
Motorul de cautare urma sa primeasca acest nume datorita rolului pe care-l are: de a organiza cantitatea imensa de informatie disponibila pe web.

Stiati ca in ziua de azi este ceva jignitor sa arati cuiva degetul mijlociu? Dar acum sute de ani gestul avea alta semnificatie. Inaintea bataliei de la Agincourt din 1415, francezii, anticipand victoria lor asupra Angliei, au decis sa le taie degetul mijlociu tuturor soldatilor luati prizonieri. Asta pentru ca fara degetul mijlociu le va fi imposibil sa mai traga cu arcul si astfel sa mai ia parte la vreo lupta pe viitor.
Insa francezii au pierdut acea batalie iar soldatii englezi ii batjocoreau aratandu-le degetul mijlociu, pe care acestia intentionasera sa li-l taie.

Stiati ca ..Pastele este calculat in functie de fazele Lunii? Astfel Pastele cade intotdeauna in prima duminica de dupa prima Luna Plina de dupa echinoctiul de primavara.

miercuri, 6 mai 2009

Cele mai ciudate boli

Nu stiu ce mi-a venit dar am sa postez despre cele mai ciudate boli intalnite pana acum si care nu au inca leac. Imaginile care vi le voi arata va vor speria, chiar poate ingrozi.
Voi incepe cu Progeria sau sindromul Hutchinson-Gilford: maladia apare la copii si se manifesta printr-o imbatranire accelerata, prematura. Desi la nastere copilul nu prezinta nici un simptom, primele semne ale bolii apar inainte ca acestia sa implineasca 2 ani. Media de varsta pana cand traiesc acesti copii este de 13 ani dar s-au intalnit si cazuri cand acestia au trait pana la 21 ani.
progeriaO alta boala ciudata este Fasceita necrozanta: Efectele acestei boli extrem de rare sunt acelea ca distruge pielea, dar si grasimea de sub aceasta, iar uneori chiar si muschii. Tesuturile afectate mor foarte repede, de aceea se spune despre o persoana care are fasceita necrozanta ca este infectata cu o bacterie "mancatoare de carne".

fasceita necrozantaCea mai ciudata boala dintre toate mi se pare boala Lewandowsky-Lutz: aceasta se manifesta prin cresterea unor excrescente cheratinoase, in special, pe maini. Primele manifestari ale afectiunii apar inca din copilarie, iar in acest moment nu exista un tratament pentru ea. De curand, in tara noastra a fost operat un om care suferea de aceasta boala, iar prof.dr. Ioan Lascar, de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a reusit sa-i indeparteze printr-o interventie chirurgicala o parte din ecxrescentele de pe o mana.
Lewandowsky-LutzSi eu zic sa ma opresc aici pentru ca devine deja prea greu de citit si privit.

marți, 5 mai 2009

Incaltaminte ciudata

In decurs de doua luni trebuie sa imi caut doua vestimentatii, si bineinteles si accesoriile aferente lor pentru o nunta foarte importanta. Si cum cautam eu asa pe net sa vedeti peste ce am dat. Incaltaminte ciudata, dar de fapt ciudata este putin spus, ci de-a dreptul bizara. Nu are sa va vina sa credeti ce poate sa fie in mintea unor designer ca sa creeze asemenea incaltaminte ciudata. Priviti si va minunati si sa imi spuneti si mie daca ati purta vreodata asa ceva, ca eu sincer nu.

ciudatbizarincaltamintesandalepantofislapislapi ciudatiincaltaminte ciudatauratinconfortabil

Tom and Jerry

Astazi cred ca sunt putin cam nostalgica si nu stiu de ce mi s-a dus gandul la desenele animate Tom and Jerry. Dar nu cele noi ci cele clasice, create de Metro Glodwyn.
Nu imi vine sa cred cat de frumoase sunt, incat si acuma la varsta care o am imi place la nebunie sa ma uit la ele, desi le cam stiu pe de rost.
Am gasit pe YouTube o gramada de desene Tom and Jerry si as vrea sa vi le arat pe toate, dar din nefericire nu se poate, asa ca va arat doar unul dintre ele, care m-a amuzat.

vineri, 1 mai 2009

Jai Ho

Si cum am spus mai inainte ca melodia Jai Ho a fost preluata de Pussycat Dolls, cautand sa postez si videoclipul fetelor, dar cum nu am gasit o varianta buna a acestuia, am gasit in schimb versurile melodiei Jai Ho cantata de Pussycat Dolls.

Slumdog Millionaire

Nu stiu daca ati vazut filmul Slumdog Millionaire, dar credeti-ma pe cuvant este un film superb. Intr-adevar a castigat la oscaruri fara numar, dar dupa parerea mea a meritat. Mie cel mai mult mi-a placut coloana sonora a filmului. Melodiile mi s-au parut superbe.
Una dintre ele a si fost preluata de Pussycat Dolls - Jay Ho.
Eu am sa va dau varianta originala a melodiei din filmul Slumdog Millionaire. Merita ascultata.

Minunea machiajului

Machiajul face minuni pentru orice tip de fata, de ten ai avea, cu conditia sa sti sa il aplici cum trebuie. Dar in acelasi timp machiajul poate ascunde adevarata fata creand o iluzie. Acest lucru se numeste minunea machiajului. Si cum nu pot sa va dau exemple de oameni normali, obisnuiti, am sa va dau ca si exemplu vedetele din filmele la care noi ne uitam.
Uitati-va si va minunati!!

Violenta in baschet

Sincer nu stiam ca se poate ajunge la violenta in baschet. Si prin violenta ma refer la o bataie in stil major, fiind implicati si oamenii din tribune. Nu am stiu, dar se pare ca acuma am aflat.
Am gasit un clip cu o bataie generala intre Pacers si Pistons.

Prezentare de moda

Dupa atatea posturi despre sport, fotbal american, rugby, a venit timpul sa scriu si despre un sport practicat de fete si anume: prezentare de moda.
Unele dintre aceste prezentari sunt superbe dar unele sunt chiar ciudate. Si bineinteles ca si aceste prezentari de moda nu sunt lipsite de mici incidente care pentru cel care le vede sunt haioase, dar pentru fetele care prezinta hainele cred ca sunt dureroase.
Am gasit un clip care surprinde acele mici accidente dintr-o prezentare de moda.