sâmbătă, 16 mai 2009

Vitas - un adevarat fenomen

Nu de curand am auzit de un canteret fenomenal si anume, Vitas.
Numele real al lui Vitas este Vitalii Vladasovici Graciov, fiind născut pe 19 februarie 1981 în Letonia. Este cântăreţ pop, compozitor, actor şi designer vestimentar de origine rusa. Pseudonimul Vitas (în rusă Витас) este o prescurtare a numelui său. O mare parte din piesele sale fac parte din curentul pop, fiind influenţate de cea techno şi ocazional de opera clasică.
Cu toate ca este un adevarat fenomen in ale muzicii, Vitas nu este lipsit de controverse.
Sunetele din înregistrările lui indică un registru vocal neobişnuit de înalt, iar spectacolele sale sunt considerate a fi susţinute de înregistrări alterate şi de reprezentaţii live cu lip sync. Aceste speculaţii au atras atenţia mass-mediei ruse, iar Vitas şi producătorul acestuia au negat aceste afirmaţii. Fanii acestuia afirmă că Vitas cântă live, iar faptul că îndepărtează câteodată microfonul de la gură susţine acest lucru. Cei care stăteau în rândurile din faţă, precum şi cei din spate, susţin că se putea auzi clar vocea sa neamplificată.
Dupa aceasta mica prezentare a lui Vitas, va las sa ascultati una din melodiile sale, care credeti-ma va va uimi:

3 comentarii:

  1. Pentru mai multe informatii despre Vitas, intrati pe Site-ul Oficial Vitas Romania
    www.vitas-romania.ro

    Va asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite, un lucru foarte interesant s-a petrecut in Israel. Am inteles ca din cauza unei probleme la sunet, a cantat jumatate de ora fara linie melodica si fara microfon. Putea sa renunte, a cantat totusi. Bravo lui! Tot respectul!

    www.vitas.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Am lansat blogul Vitas Romania.
    Va asteptam cu drag pe
    http://vitas-romania.blogspot.com

    PS: Ne-am permis sa includem acest blog in Blog-roll-ul nostru. Sper intr-o colaborare frumoasa

    RăspundețiȘtergere