vineri, 24 aprilie 2009

Horoscopul lunii Mai

Multa lume este interesata de previziunile astrale si citeste cat poate de mult ce le rezerva, sa spunem, viitorul conform horoscopului.
Avand in vedere ca intr-o saptamana intram in luna mai, m-am gandit sa scriu cateva randuri in legatura cu ce arata horoscopul ca se va intampla cu zodiile in luna ce urmeaza sa intram.
Luna mai este in general ferita de socuri si surprize coplesitoare. Atmosfera generala e una de bunavointa, optimism si veselie - o atmosfera de sarbatoare! Exista in aceste saptamani o mare dorinta de socializare, de distractie si recreere, o mare nevoie de frumos si... o mare sete de dragoste!
Influenta Jupiter-Neptun acopera perioada martie 2009 - ianuarie 2010, dar in luna mai 2009 este foarte accentuata.
Neptun patroneaza inspiratia, idealul, compasiunea, misticismul, vraja si misterul, dar si utopia, amagirea, confuzia, deziluzia, ratacirea, dependenta, somajul, frauda, interlopul. Jupiter guverneaza entuziasmul, expansiunea, convingerile, educatia, cultura si orizonturile largi. Are implicatii administrative, juridice si financiare. Negativ, exagereaza, amplifica, aduce un optimism inconstient si multa aroganta, inclina la exagerare si risc. Indiferent de domeniu, actiunile trebuie gandite lucid si prudent, deoarece conjunctia are ceva amagitor si hipnotizant, care atrage lesne pe carari gresite.
Atentie marita pentru toata lumea, dar mai ales pentru Varsatori, iar apoi pentru Tauri, Lei si Scorpioni!
Se recomanda prudenta mai ales pentru Tauri si Varsatori, apoi pentru Lei si Scorpioni si, in fine, pentru toata lumea, intre 10 si 20 mai deoarece atunci are loc careul Soare-Jupiter si careul Soare-Neptun.
Careul Soare-Jupiter inclina la excese, exagerari, imprudenta, risipa si risc, iar careul Soare-Neptun, la neatentie, confuzie, ratacire, lipsa de ratiune si de concentrare. Ambele aspecte predispun la excese, pagube si accidentari.
O configuratie cu influente negative asupra logicii si discernamantului, asupra comunicarii si mijloacelor de comunicare, asupra drumurilor si mijloacelor de transport o are careul Mercur-Jupiter si careul Mercur-Neptun si care se va manifesta intre 14 mai si 14 iunie. Atentie in primul rand pentru Tauri, Varsatori, Scorpioni si Lei, apoi pentru tot restul zodiilor.
Pe 27 mai 2009 se perfecteaza sextilul Marte-Jupiter si sextilul Marte-Neptun, dirijand un plus de energie pozitiva si facilitand efectele benefice.
Influenta acestor doua sextile se manifesta intre 20 si 31 mai 2009. Sunt aspecte soft, care amelioreaza, usureaza sau aduc oportunitati.
De pe urma lor pot profita in special Berbecii si Varsatorii, dar si Gemenii, Sagetatorii, Balantele, Leii si chiar si celelalte zodii, intr-un sector sau altul al vietii.
In concluzie, luna mai ne aduce din punct de vedere al zodiilor lucruri bune precum si mai putin bune si care necesita o sporita atentie din partea noastra.
Fie ca luna mai sa va aduca numai bucurii din punct de vedere al zodiei in care sunteti nascuti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu