miercuri, 29 aprilie 2009

Kama Sutra

Toata lumea a auzit de Kama Sutra si cred ca fiecare s-a gandit cel putin o data in a incerca una din pozitiile incalcite prezentate in aceasta carte.
Kama Sutra, iti ofera mai mult de 64 de pozitii pe care sa le folosesti in intimitate, dar sunt multe alte secrete de descoperit citind aceasta carte.
La peste 2000 de ani după prima apariţie în formă tipărită, acest manual practic continuă să aibă o sumedenie de beneficiari mulţumiţi. Kama Sutra vă va ajuta să vă simţiţi bine în propriul trup, să scăpaţi de inhibiţii şi să vă acceptaţi sexualitatea pe deplin!
Am sa va prezint cateva pozitii interesante, care sincer nu cred ca nu le-ati incerca si voi.
lotus inversat
Pozitia Lotusului inversat: Femeia sta intinsa pe spate si isi ridica foarte mult picioarele incercand sa le aduca cat mai aproape de frunte. Cand si-a gasit pozita potrivita, barbatul se asaza peste ea pentru a o penetra. Avantaje: penetrarea este profunda iar miscarile pot fi destul de "delicate".

Pozitia Roaba: Femeia sta sprijinita pe antebrate, cu capul pe o perna, pentru a roabasta mai comod. Barbatul sta in picioare in spatele ei si ii ridica picioarele, sprijinind-o de soldurile lui.
Avantaje: penetrarea este destul de profunda, iar el poate saruta picioarele partenerei.


Si ar mai fi o multime de pozitii interesante precum: Pozitia Lingurita, Corp la corp, Pariul partenerilor, Arcul invers, Suspendata s.a.

Daca doriti aventura in viata voastra amoroasa, va sugerez sa aruncati un ochi prin Kama Sutra si nu cred ca veti regreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu