sâmbătă, 4 aprilie 2009

Tratamente anti-celulita

Si pentru ca mai inainte v-am spus de o metoda de a combate celulita, acum vreau sa va spun de cateva creme, care si ele la randul lor va pot ajuta in a elimina celulita.crema

Supliform - Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice intre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, previne si amelioreaza fenomenele de celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite.
Administrare - Uz extern, se aplica in strat subtire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, in cure de 10-12 zile. Se poate utiliza de 1 – 3 ori / zi.


Crema anti-celulita cu galbenele
- distribuiti crema pe piele in strat uniform si mcelulitaasati timp de 1-2 minute, apoi continuati 3-4 minute cu manusa speciala. Terminati cu cateva miscari manuale pentru a facilita absorbtia completa a cremei. Efectele se pot observa dupa 3-4 saptamani.




Iar ce este mai bun am pastrat la urma. A aparut crema minune care te scapa de celulita in doar 9 minute. Nu este o gluma, este chiar adevarat.anti-celulita
Numele acestei creme miraculoase este Adonia Leg Tone Serum si a apărut în Statele Unite. Efectul ei este cat se poate de adevarat si testat. În nouă minute, celulita de pe picioare şi fese e redusă cu circa 48%, iar într-o săptămână cu 70%. Acum se comercializează deja şi în Marea Britanie, la preţul de 68 de lire sterline, circa 330 de lei.




Sper sa apara si la noi aceasta crema miraculoasa, dar pana atunci pentru a elimina celulita trebuie sa tinem regim si sa facem sport pentru a avea rezultatul dorit.

Un comentariu:

  1. Mai multe informatii si posibilitatea de achizitionare a serului Adonia pe www.adonialegtone.ro

    RăspundețiȘtergere