duminică, 5 aprilie 2009

Incaltaminte primavara/vara 2009

Incet, incet, incepe sezonul cald si o data cu el trebuie sa ne gandim la ce incaltaminte vom purta. Conform tendintelor anului 2009, accesoriile sunt strans legate de nevoia de a declara public un anumit statut. Este evident faptul ca incaltamintea a devenit in ultimii ani nucleul de la care se porneste o combinatie vestimentara. Putem marturisi fara rezerve ca, de cele mai multe ori, ne incepem tinuta pornind de la o pereche preferata de pantofi.
Se pare ca in acest sezon de primavara/vara incaltamintea nu o vom mai putea alege dupa criteriul comfortului ci
el trebuie sa fie in primul rand observat, admirat, invidiat. Poseta ca simbol al statutului si-a mai pierdut din putere, pantofii sunt in acest sezon punctul de concentrare al mesajelor vestimentare. Feminin, provocator sau de-a dreptul extravagant, un pantof frumos sculptat este o declaratie de putere!
Tocurile de o inaltime extrema nu trebuie sa ne sperie, pentru ca totul a fost gandit in termeni practici. Sandalele cu o platforma ascunsa de 2-3 centimetri permit tocului sa ajunga pana la 12 centimetri, fara ca asta sa impiedice mersul cat de cat comod. Este adevarat ca nu vom putea parcurge distante urbane mari, insa nu ne impiedica sa purtam sandale sau pantofi cu un astfel de toc la anumite evenimente unde tinuta trebuie sa fie remarcata. incaltaminte
Modelele create pentru acest sezon ne vor cuceri instantaneu deoarece sunt facute sa lungeasca piciorul, dandu-ne acel plus de senzualitate pe care ni-l dorim.
Intregul arsenal de accesorii imaginate pentru sezonul de primavara-vara 2009 este menit sa eclipseze tinutele, dar mai ales sa ne ajute sa ne reinventam la fiecare pas (sau iesire in lume).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu